NYT NYT – Tid samme dag

NYT NYT – tid samme dag

I juli, august og september overgår lægehuset til det koncept, der kaldes ‘Tid Samme Dag’. Årsagen er, at vi grundet orlov og ferieafvikling har en ekstraordinær lav bemanding i klinikken. 
Det betyder, at man ikke længere som vanligt kan booke en konsultation frem i tiden, men at man i stedet ringer om morgenen, den dag man ønsker en tid. Vi vil altid bestræbe os på, at alle kan få en tid den pågældende dag. Dog vil vi, på de dage hvor vi er særligt lavt bemandet, se os nødsaget til først og fremmest at prioritere akut syge patienter. Det vil over sommeren særligt dreje sig om ugerne 29-33 (midt juli til ultimo august). I de uger kan vi således ikke nødvendigvis tilbyde tider til ikke-akutte tilstande.For at imødekomme et forventet øget pres på telefonerne om morgenen, vil vi sætte ekstra bemanding på telefonen mellem 8 og 8.30. Tidsbestilling vil sommeren over derfor kun foregå telefonisk, hvor vi opfordrer til, at man ringer mellem kl 8 og 10 for en tid samme dag.
Ovenstående er forklaringen på, at man ikke længere kan booke tider elektronisk, da vi er nødt til at visitere alle henvendelser, så vi er sikre på, at der plads til de mest nødvendige over sommeren. Fra efteråret forventer vi at fortsætte med ‘Tid Samme Dag’, hvor der også er sammedagstider til almindelige ikke hastende konsultationer. Herved ønsker vi at fjerne den ventetid, der ellers har været i klinikken. Der vil i løbet af efteråret igen blive mulighed for at booke elektronisk til sammedagstider.
Vi takker for jeres forståelse med konceptet og vores ønske om at løse udfordringerne med lægemangel på bedste vis.