Farum Lægehus

Bente

Bente

Lægesekretær

Bente er uddannet lægesekretær og vores alles blæksprutte. Hun kender ofte patienterne på klinikken godt, kan besvare rigtig mange spørgsmål, rådgive. Derfor en ret kendt profil på klinikken – som skaber tryghed for klinikkens patienter.

Helle

Helle

Lægesekretær

Helle er fungerende lægesekretær med baggrund i at være uddannet SOSA. Helle har et godt overblik og sammen med Bente holder de enderne sammen på klinikken. Helle og hendes mand har voksne børn. Sammen er de gerne afsted ud på landevejene hvor bilen fører hen i deres fritid.

Anette

Anette

Sygeplejerske

Anette er blandt klinikkens mest erfarne personale. En faglig dygtig sygeplejerske med flere års erfaring i bl.a. diabetes, blodtryk, kolesterol og livsstilsændringer. Anette varetager desuden kontrol af KOL og astma foruden celleprøver, sårkontrol, vaccinationer mm.
Siddeløbende har Anette også vagter i akutklinikken på Gentofte Hospital.

Lene

Lene

Diagnostisk fysioterapeut

Lene har flere års erfaring indenfor ortopædkirurgi, reumatologi og sportsfysioterapi. Lene er klinikkens diagnostiske fysioterapeut og har derfor speciale i at vurdere nye og længerevarende problemstillinger i led og muskler. Hun står for undersøgelse og vurdering af dine smerter og sammen med det øvrige team varetager hun plan og henviser for en eventuel videreudredning, hvis det er nødvendigt.
Lene har et stort kendskab til de almen praktiserende og speciallægernes kompetencer og arbejder i samme stilling i anden lægepraksis.

Alicia

Alicia

Jordemoder

Alicia er klinikkens erfarne jordemoder. Hun varetager bl.a. lægehusets familier, fra graviditet til barnets undersøgelser og vaccinationer. Alicia varetager prævention, SMEAR og HPV vaccine.
Du vil også møde Alicia hvis du skal til årskontrol for osteoporose, sukkersyge, samt opstart af forløb vedr. vægt.