<img class="ugb-img wp-image-5516 ugb-img–shape" src="https://farumlaegehus.dk/wp-content/uploads/sites/513/2023/01/Design-uden-navn-21.png" alt="<span style="color: #313131;" class="ugb-highlight">Bente

Bente

Lægesekretær

Bente er uddannet lægesekretær og vores alles blæksprutte. Hun kender ofte patienterne på klinikken godt, kan besvare rigtig mange spørgsmål, rådgive. Derfor en ret kendt profil på klinikken – som skaber tryghed for klinikkens patienter.

<img class="ugb-img wp-image-5589 ugb-img–shape" src="https://farumlaegehus.dk/wp-content/uploads/sites/513/2023/04/Forside-hjememside.png" alt="<span style="color: #313131;" class="ugb-highlight">Helle

Helle

Lægesekretær

Helle er fungerende lægesekretær med baggrund i at være uddannet SOSA. Helle har et godt overblik og sammen med Bente holder de enderne sammen på klinikken. Helle og hendes mand har voksne børn. Sammen er de gerne afsted ud på landevejene hvor bilen fører hen i deres fritid.

Lene

Lene

Diagnostisk fysioterapeut
(sportsfysioterapeut)

med flere års erfaring indenfor ortopædkirurgi, reumatologi og akut medicin og har derfor speciale i at vurdere nye og længerevarende problemstillinger i led og muskler. Hun står for undersøgelse og vurdering af dine smerter og sammen med det øvrige team varetager hun plan og henviser for en eventuel videreudredning, hvis det er nødvendigt.
Lene har et stort kendskab til de almen praktiserende og speciallægernes kompetencer og arbejder i samme stilling i anden lægepraksis.

Alicia

Alicia

Jordemoder

Mange års erfaring som jordemoder og nu ansat i lægepraksis og varetager forskellige kontroller, laver børneundersøgelse, rådgiver unge ifh til prævention, følger den gravide og hendes familie. Hos Alicia kan du også opstarte kost og vægttabsforløb – herunder Wegovy. Nogle patienter vil møde Alicia som en del af deres årskontroller, i de ikke komplicerede forløb.
Privat danner hun par med sin mand og sammen har de tre børn